Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Egger laminaat bij Vloeren Lifestyle Roden

Egger laminaat vloeren, exclusieve collecties die matchen bij elke meubel in uw woonkamer. Dit van origine Oostenrijkse bedrijf staat bekend om zijn duurzame en stijlvolle houtdesigns. Egger is eveneens een plaatproducent op houtbasis. De Egger laminaat vloeren kenmerken zich door milieubewuste- en warme vloerdesigns. Hierbij kunt u denken aan grijs, licht-, en donkerbruine houttinten.

Waarom kiest u voor Egger laminaat?

Wat maakt Egger laminaat nou zo speciaal, en waarom hebben wij ervoor gekozen Egger laminaat op te nemen in ons assortiment? Wij van Vloeren Lifestyle Roden streven op het gebied van vloeren naar hoogwaardige kwaliteit tegen zo laag mogelijke kosten. De vloeren van Egger zijn minder onderhoudsintensief dan reguliere laminaatvloeren en behouden jarenlang hun kwaliteit. Door de duurzaamheid van de vloeren is het erg gemakkelijk om de Egger laminaat vloer schoon te maken. Egger behoudt zijn kwaliteit en loopt altijd voorop qua vloerentrends. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u uitgekeken raakt op uw laminaatvloer.

Egger laminaat collecties bij Vloeren Lifestyle Roden

Egger is een vooraanstaande laminaten leverancier dat uitstekende kwaliteit vloerlaminaat levert. Egger draagt bij aan een gezonder woonklimaat en houdt zich eveneens bezig met kostenbesparende systeemoplossingen met eenvoudige installaties. Dit doen zij mede dankzij gepatenteerde laminaat kliksystemen. Het Egger laminaat is dus eenvoudig te leggen. Bij Vloeren Lifestyle Roden hebben wij een breed assortiment Egger vloeren. Kom snel langs in de winkel of neem vrijblijvend contact met ons op voor het inzien van alle collecties. Bezoek onze showroom in Roden voor het complete assortiment van Egger.

Welke voordelen heeft Egger laminaat?

Voordat u een laminaten vloer aanschaft wilt u eerst weten wat een Egger vloer nou zo uniek maakt en wat de onderscheidende factoren hiervan zijn. Ten eerste is deze laminaatvloer uitzonderlijk slijtvast. Dit komt mede door de antistatische technologie. Het laminaat bevat eveneens de stempel: ‘Aqua+laminaat’ wat inhoudt dat het bestendig is in vochtige ruimtes. Het laminaat neemt dus amper vocht op waardoor de kans op krimpen of uitzetten vrijwel nihil is. Bovendien zijn de materialen gemaakt van natuurlijke bestanddelen en dragen deze bij aan een gezond leefklimaat. Ten slotte verbetert het merk zich steeds meer in het nabootsen van andere vloerdesigns. Denk hierbij aan: tegel-, hout- of betonlook vloeren. Voor het gehele assortiment neemt u een kijkje in onze winkel.

15 + 4 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene