Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Osmo onderhoudsproducten

Osmo onderhoudsproducten zijn ontwikkeld om uw houten vloer te onderhouden. Houten vloeren zijn gemaakt van natuurlijk materiaal en vereisen daarom regelmatig onderhoud. Het natuurlijke materiaal slijt sneller dan niet-natuurlijke materialen. Met de Osmo onderhoudsproducten van Vloeren Lifestyle Roden ziet uw vloer er na een behandeling weer uit als nieuw! Wij van Vloeren Lifestyle Roden kunnen Osmo onderhoudsproducten dan ook enkel aanraden!

Osmo olie, Osmo beits en Osmo blanke was

Osmo heeft een divers aanbod wat betreft onderhoudsproducten. Al deze producten hebben een andere werking op de houten vloer. Omdat alle Osmo onderhoudsproducten een andere functie vervullen is het belangrijk om de verschillende functies te kennen. Wat de diverse Osmo onderhoudsproducten gemeen hebben is dat ze allen geschikt zijn voor het onderhoud van uw houten vloer!

Osmo olie

Met Osmo olie wordt de houten vloer geolied. De olie heeft een beschermende werking op de vloer en voorkomt het intrekken van vlekken, krassen en vuil. Naast de beschermende eigenschap geeft olie ook de mogelijkheid om de vloer van kleur te veranderen. Door gebruik te maken van Osmo olie kunt u zelf de look and feel van de houten vloer bepalen. De ene Osmo olie geeft de vloer wat meer glans terwijl de andere de vloer een meer egale of lichtere kleur geeft. Doordat Osmo zoveel verschillende oliën heeft, vindt u altijd een Osmo olie die voldoet aan uw wensen.

Osmo beits

Osmo beits is een product dat gebruikt wordt in combinatie met de Osmo olie. De olie zorgt voor de bescherming van de houten vloer terwijl de Osmo beits meer focus legt op de uitstraling van de vloer. Beits trekt voornamelijk in de nerven van de vloer en accentueert deze. Het is hierbij belangrijk om te weten dat de vloer enkel met Osmo beits behandelen geen beschermende werking met zich meebrengt.

Osmo blanke was

Osmo blanke was is uitermate geschikt voor vloeren die gemaakt zijn van hardhout. Normale oliën en beits trekken moeilijker in hardhouten vloeren door de structuur van het hout. De blanke was bevat van zichzelf minder was waardoor het gemakkelijker in de hardhouten vloer trekt. Als u een vloer bezit van hardhout, kies dan voor onderhoud ook zeker voor Osmo blanke was!

Osmo onderhoudsproducten kopen bij Vloeren Lifestyle Roden

Met Osmo onderhoudsproducten weet u eigenlijk altijd dat u een goede keuze maakt. Osmo staat bekend om haar kwalitatieve onderhoudsproducten. U kunt Osmo onderhoudsproducten kopen bij Vloeren Lifestyle Roden in de showroom. Bij verdere vragen over Osmo onderhoudsproducten kopen bij Vloeren Lifestyle Roden kunt u gerust contact met ons opnemen. We adviseren u graag over de juiste Osmo onderhoudsproducten voor uw houten vloer!

9 + 7 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene