Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Laminaat Assen

Bent u opzoek naar een laminaat vloer voor uw woning in Assen? Een laminaat vloer is erg praktisch en past binnen iedere woningen. bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoekt bent naar een mooie, nieuwe laminaat vloer voor uw woning. Bij ons vindt u namelijk een ruim assortiment aan laminaat dat in elke prijsklasse past.

De voordelen van een laminaat vloer

  • Laminaat is slijtvaster dan een houten vloer
  • Laminaat is relatief makkelijk te leggen
  • Laminaat heeft weinig onderhoud nodig
  • Laminaat is zeer hygiënisch
  • Laminaat is goedkoop in aanschaf
  • Laminaat is er in vele modellen, houtsoorten en kleuren
Laminaat banner

Kies de juiste laminaat vloer voor uw woning in Assen

Een laminaat vloer bepaald voor een groot deel de sfeer in uw woning. Daarom is het belangrijk dat u de juiste laminaat vloer uitkiest voor uw interieur. Een donkere vloer zorgt ervoor dat uw interieur een warme sfeer krijgt, maar oogt de ruimte wel kleiner. Een lichte kleur zorgt voor een verfrissende sfeer. Voor een goed advies over de verschillende laminaat vloeren kunt u bij ons personeel terecht. Ook kunt u bij ons terecht voor informatie over het onderhoud van een laminaat vloer.

Laminaat laten leggen in Assen

Wanneer u bij ons een mooi laminaat vloer heeft gekozen, kunt u er voor kiezen om het laminaat te laten leggen door ons vakkundig personeel. Ook in Assen komen wij langs om uw vloer te leggen. Zo bent u er van verzekerd dat het professioneel gebeurd en heeft u er zelf geen werk van. Wilt u meer informatie over het leggen van laminaat in Assen? Neem dan contact met ons op.

Kosten van laminaat in Assen

Benieuwd naar de kosten van onze laminaat Vloeren? Dat is lastig te zeggen, er zitten namelijk behoorlijke prijsverschillen in zowel merken als de collecties van een bepaald merk. In de samenstelling van ons assortiment hebben wij er dan ook rekening mee gehouden dat een laminaat vloer voor ieder budget toegankelijk moet zijn.

De kosten inclusief leggen van laminaat vloeren zijn natuurlijk ook anders dan de kosten van het laminaat exclusief leggen. Bezoek onze showroom om de vloeren te bekijken en onze adviseurs te vragen naar een laminaat vloer die past binnen uw vastgestelde kostenplaatje.

Kom snel langs en bekijk ons ruim assortiment

Kom langs in onze showroom van ruim 1000m² en bekijk de verschillende modellen en kleuren. Ons personeel staat altijd voor u klaar wanneer u vragen heeft of advies wilt. U vindt Vloeren Lifestyle Roden op een klein half uur rijden vanaf het mooie Assen.

14 + 2 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene