Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Laminaat vloeren kopen in Haren

Bent u op zoek naar een laminaat vloer voor uw woning in Haren? Een laminaat vloer bepaald voor een groot deel de sfeer in uw woning. Daarom is het belangrijk dat u de juiste laminaat vloer uitkiest voor uw interieur. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan laminaat, u heeft veel opties als het om kleur en design gaat. Hoewel laminaat relatief goedkoop is zijn er natuurlijk ook verschillende mogelijkheden in verschillende prijsklassen. Benieuwd of wij de beste laminaatvloer voor u hebben? Kom langs in onze showroom op slecht 25 minuten rijden van Haren.

De voordelen van laminaat

Een laminaat vloer kent vele voordelen, zo is een laminaat vloer makkelijk te onderhouden, is het relatief goedkoop en zijn laminaat vloeren kras vast. Laminaat is ook makkelijker te leggen dan andere vloeren. Ben je niet zo handig? Dan kan je er ook voor kiezen om de laminaat vloer door ons te laten leggen. Bovendien zijn er nog genoeg andere voordelen aan een laminaat vloer.

LaminaatGroningen

Kom langs in onze showroom

Bij ons vindt u laminaat in elke prijsklasse en in verschillende kleuren. Kom langs in onze showroom en laat je verrassen door ons ruime assortiment aan laminaat. U kunt van Vloeren Lifestyle Roden laminaat verwachten van uitstekende kwaliteit. Wij beschikken over de volgende topmerken:

Kosten van laminaat in Haren

Benieuwd naar de prijzen van onze verschillende laminaat vloeren? Het is lastig om een goede prijsindicatie te geven, er zit namelijk behoorlijk wat prijsverschil tussen zowel merken als de specifieke collecties. In de samenstelling van ons assortiment hebben wij er dan ook rekening mee gehouden dat een laminaat vloer voor ieder budget toegankelijk moet zijn.

De kosten inclusief leggen van laminaat vloeren zijn natuurlijk ook anders dan de kosten van het laminaat exclusief leggen. Bezoek onze showroom om de vloeren te bekijken en onze adviseurs te vragen naar een laminaat vloer die past binnen uw vastgestelde kostenplaatje.

Uw laminaat vloer laten leggen in Haren?

Onze werknemers kunnen uw laminaatvloer vakkundig leggen in uw woning te Haren. Wanneer u een laminaat vloer heeft gevonden die past bij uw interieur, dan kunt u er voor kiezen om deze te laten leggen door onze vakkundige werknemers. Wij hebben namelijk al meerdere laminaat vloeren gelegd in Haren. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Bezoek de showroom vlak bij Haren

Kom langs in onze showroom van ruim 1000m² en bekijk de verschillende modellen en kleuren. Ons personeel staat altijd voor u klaar wanneer u vragen heeft of advies wilt. U vindt Vloeren Lifestyle Roden op een klein half uur rijden vanaf het mooie Haren.

3 + 7 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene