Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Tapijt Drachten, profiteer van de vele voordelen

Tapijten vloer kopen in de omgeving Drachten

Tapijt heeft vele voordelen, dat u besloten heeft om tapijt te willen hebben in Drachten snappen wij heel goed. U kunt zo duur maken als u zelf wilt, maar voor ieder budget hebben wij een ruim assortiment. Geniet binnenkort van de luxe die de vloer uitstraalt, van de isolerende eigenschappen voor kou en geluid en van de zachtheid. Een tapijten vloer is nooit een slechte keus

Een ruim assortiment tapijten vloeren

Vloeren Lifestyle biedt een ruim assortiment met tapijt vloeren. Verschillende dessins, hoogpolig of laagpolig, projecttapijt en dat alles in vele kleurmogelijkheden. Wilt u een donkere hoogpolige vloer? Een blauwe laagpolige tapijt voor de speelkamer van de kinderen of zwart projecttapijt? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Vloeren Lifestyle.

Tapijt laten leggen in Drachten

Een tapijten vloer leggen doet u vast niet dagelijks, dat de meesten het geen makkelijke klus weten we inmiddels wel. Onze vakmensen komen met vakgereedschap de vloer leggen zoals u dat wenst. Door deze extra service weet u zeker dat het kamerbreed tapijt professioneel wordt gelegd. Op deze manier geniet u jarenlang van uw vloer en is het een investering die het zeker waard is.

De showroom van Vloeren Lifestyle

Met een showroom van ruim 1000m² hebben wij voor iedere kamer en voor ieder gebruik de perfecte oplossing. Daarmee is het de 27 minuten rijden zeker waard. Maak er een gezellig uitstapje van in het gezellige centrum van Roden.

 

15 + 10 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene