Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Bruine houten vloeren kopen

Houten vloeren in verschillende bruintinten

Een breed assortiment van wel 65 soorten houten vloeren. Bekijk en bestel de bruine houten vloeren direct. De bruine houten vloeren zijn te verkrijgen in vele breedtes, bewerkingen en kleuren. Interesse in een houten vloer? Bekijk online onze houten vloeren of kom naar onze showroom in Roden.

Bruine houten vloeren in de showroom bekijken

Vloeren Lifestyle Roden heeft een showroom van ruim 1000 m² in Roden boordevol houten vloeren vloeren en interieur. Onze deskundige adviseurs nemen alle tijd voor u. Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden.

Vloerverwarming is geschikt voor alle bruine houten vloeren

Wanneer u een vloer koopt bij de Houten Vloer Specialist, verzekeren wij u dat deze geschikt is voor vloerverwarming. Wij adviseren u om uw vloer verlijmd te leggen als u voor vloerverwarming kiest. Naast de verlijmde legwijze, kunt u ook kiezen voor andere vloer legwijzen. 

Een vloer bij u thuis uitzoeken

Direct zien welke vloer bij uw interieur past en niet eens uw huis hoeven te verlaten? De specialisten van de Vloeren Lifestyle Roden komen bij uw langs met verschillende houten vloer stalen die u uitgekozen heeft.

De voordelen van onze houten vloeren

De bruine houten vloeren van Houten Vloer Specialist hebben veel voordelen:

  • Uitermate geschikt voor vloerverwarming;
  •  

  • Goede isolatiewaarde;
  •  

  • Lange levensduur;
  • Krimpen en zetten bijna niet uit;
  •  Zeer hygiënisch: gemakkelijk schoon te maken;
  •  

  • Direct verlijmbaar op afwerkvloer.

Bruine houten vloer van topkwaliteit kopen

Een houten vloer gevonden die uw huis helemaal afmaakt? U kunt uw perfecte vloer direct bestellen door het formulier aan de linkerkant in te vullen. Daarnaast kunt u ook contact opnemen of langskomen bij onze showroom in Roden. 

10 + 14 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene