Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Houten Vloeren in Sneek | Vloeren Lifestyle Roden!

Bestel online een houten vloer en laat het bezorgen en leggen in Sneek?

ent u op zoek naar een nieuwe houten vloer? Vloeren Lifestyle Roden heeft een ruime en inspirerende showroom van 1000m² in Roden. Hier vindt u elk mogelijke houten vloer die u zoekt. Wit, bruin, gebrand, geborsteld of toch een verouderde houten vloer? U zegt het maar! Mocht u toch liever vanuit huis ons ruim assortiment vloeren bekijken? Bekijk dan onze webshop. Wij leveren en plaatsen ook houten vloeren in Sneek en omstreken!

Verschillende soorten houten vloeren

Weet u al welke bewerking u wilt? Welke kleur en welke afwerkingen? Mocht u het nog niet weten, dan kunt u inspiratie op doen door onze collectie te bekijken. Hier vindt u houten vloeren in alle kleuren en bewerkingen. Welke zou bij u thuis goed staan? Bekijk de collectie Kies u voor de gerookte vloer of toch die ene gebrande vloer die zo goed past bij u meubilair?

5 voordelen van houten vloeren

Er zijn natuurlijk heel veel redenen te geven om voor een houten vloer te kiezen. Voor het gemak hebben wij voor u de vijf belangrijkste redenen hieronder op een rijtje gezet. Houten vloeren:

  • Zijn tijdloos
  • Creëren gezelligheid en sfeer
  • Zijn goed voor het milieu
  • Gaan erg lang mee
  • Zijn ook nog eens onderhoudsvriendelijk
houtenvloer

Zo houdt u uw vloer langer goed

Uw houten vloer is een stuk van uw huis waar u dagelijks overheen loopt. Om uw vloer langer mooi en goed te houden, is het van belang dat deze houten vloer goed wordt ingesmeerd met olie. Naast de olie heeft de vloer speciale lijm nodig om de krachten van uw voetstappen te weerstaan. Deze olie en lijm perfectioneren uw houten vloer. Wilt u dit liever door een professional laten doen? Wij gaan graag voor u aan het werk en zorgen ervoor dat uw vloer door de jaren heen de bescherming krijgt geboden die het nodig heeft. De olie en lijm kunt u online bestellen bij ons bestellen en bij u thuis laten bezorgen in Sneek.

Neem direct contact met ons op!

Kom langs in onze showroom en bekijk onze nieuwe houten vloer. Onze medewerkers geven u graag tips en advies over de nieuwste trends, zodat u altijd zeker bent dat u het juiste besluit heeft genomen. Liever online bestellen kan via deze site. Heeft u nog vragen die u ons wilt stellen? Klik dan hieronder.

10 + 2 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene