Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Houten vloer kopen Hoogeveen | Vloeren Lifestyle Roden

Wilt u een nieuwe houten vloer kopen voor uw woning in Hoogeveen? Dan bent u bij Vloeren Lifestyle Roden aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een ruim assortiment in houten vloeren, kunnen u goed adviseren bij uw houten vloer en beschikken over uitstekende service.

De mooiste houten vloeren koopt u bij Vloeren Lifestyle Roden

Hieronder hebben wij een deel van onze vloeren voor u uitgestald. Zo kunt u voordat u zich online oriënteren voordat u een bezoek brengt aan onze showroom in Roden. 

Op zoek naar een geborstelde, een gerookte, een geschaafde of gebrande vloer? Wij hebben het allemaal

Bent u op zoek naar een houten vloer in Hoogeveen? Met meer dan 60 houten vloeren in ons assortiment met verschillende afwerkingen en verschillende kleuren zijn we er zeker van dat er een vloer tussen zit die binnenkort uw ruimte meer sfeer geeft. Bekijk het assortiment van Vloeren Lifestyle Roden.

Laat u houten vloer leggen in Hoogeveen

Wij hebben al vele houten vloeren in Hoogeveen gelegd en zijn hierin uiteraard vakbekwaam. Mocht u het zelf niet aandurven , dan kunt u uw houten vloer laten leggen door ons deskundig personeel. Zo weet u zeker dat het goed gebeurd en kunt u binnen de kortste keren genieten van een prachtige houten vloer.

Topkwaliteit houten vloeren zijn een duurzame investering

De vloeren worden vervaardigd van Europese multiplanken en wordt ook wel lamelparket genoemd. De beste kwaliteit planken gecombineerd met een massieve toplaag van 4 mm zorgt voor een rustieke uitstraling. Een goed onderhouden houten vloer gaat vele jaren mee en daarmee is het een duurzame investering.

houten vloer

Komt u liever naar de showroom toe?

Uiteraard is dat ook mogelijk. We hebben parkeergelegenheid voor de deur zodat u altijd gratis de auto kunt parkeren. De beste adviezen en de handigste tips krijgt u als u eenmaal bij ons binnen bent. U kunt onder het genot van een kopje koffie rustig de vloeren bewonderen. U kunt ons vinden aan de Ceintuurbaan Noord 112-1 in Roden en dat is slechts 45 minuten rijden.

3 + 11 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene