Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

White wash houten vloer kopen?

De mooiste houten vloeren met een white wash afwerking

Geef uw huis een opfrisbeurt met een mooie white wash houten vloer. Uw huis en interieur krijgt hierdoor gelijk een hele andere look en feel. Een white wash afwerking past bij veel interieurstijlen en is daarom een ideale oplossing voor als u iets nieuws wilt. Doordat houten vloeren veel textuur hebben krijgen deze met deze topping een unieke uitstraling. Er zijn veel verschillende manieren om dit te realiseren lees daarom snel verder.

Meest populair is de eiken white wash

De afgelopen jaren is de populariteit van deze vloeren enorm gestegen. Dit komt omdat het bij veel stijlen past. Eiken hout leent zich hier het beste voor omdat het zich gemakkelijk laat bewerken. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden uit ons assortiment.

Verschillende afwerkingen in de washing

De kleurintensiteit van de washing wordt bepaald door hoeveel pigment er in de verf wordt toegevoegd. Door het hout op verschillende manier te bewerken zoals schaven, branden en roken krijgt iedere vloer een unieke uitstraling. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor wit pigment dat doordringt in de nerven of voor een meer egalere verdeling van het pigment. Ook kunt u kiezen voor een combinatie van beide.
houten loft

Doorschijnend, half-doorschijnend en dekkend wit

Naast de verschillende afwerkingen is er ook variatie in de dekking van de vloer. Een doorschijnende topping zorgt ervoor dat de karakteristiek van het hout niet verloren gaat. Een iets meer dekkende topping is de half- doorschijnende variant. Hierbij verdwijnt de oorspronkelijke kleur niet geheel maar is deze een stuk witter. Tot slot is er nog de geheel dekkende topping. De oorspronkelijke kleur is hierbij helemaal verdwenen en de nerven minder aanwezig.

14 + 9 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene