Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Houten vloer kopen in Oosterwolde - bestellen, bezorgen en laten leggen

Laat de mooiste houten vloer bezorgen in Oosterwolde

U bent op onze website terecht gekomen, omdat u opzoek bent naar een prachtige houtenvloer. Bij deze vertel ik u dat u dan niet verder hoeft te zoeken. Het brede assortiment van houten vloeren kunt u online bekijken, maar ook in onze showroom. U kunt zonder afspraak gewoon langs komen in onze showroom om te kijken, te bestellen en natuurlijk om kennis te maken met ons. De showroom is woensdag t/m zaterdag geopend. De openingstijden staan weergegeven op onze showroom pagina. De houtenvloer die u in de showroom of online besteld, kunt u laten bezorgen bij u thuis in Oosterwolde.

Naast de houten vloeren die wij laten bezorgen in Oosterwolde, heeft de Houten Vloer Specialist meerdere producten en services voor u.

Uw houten vloer is een stuk van uw huis waar u dagelijks overheen loopt. Om uw vloer langer mooi en goed te houden, is het van belang dat deze houten vloer goed wordt ingesmeerd met olie. Naast de olie heeft de vloer speciale lijm nodig om de krachten van uw voetstappen te weerstaan. Deze olie en lijm perfectioneren uw houten vloer. Deze olie en lijm kunt u online bestellen en bij u thuis laten bezorgen in Oosterwolde.

Bij Vloeren Lifestyle Roden maakt u zelf de keuze of u de vloeren zelf wilt leggen of dat u ze laat leggen door ons.

Niet iedereen wil zijn houten zelf leggen, dat begrijpen wij wel. Dit is niet een taak wat iedereen 1,2,3 even doet. Wij leggen met veel plezier de houtenvloer bij u thuis in Oosterwolde. Wilt u meer weten over het leggen van vloeren bij u thuis? Kijk dan eens op onze servicepagina.

5 + 12 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene