Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Bent u op zoek naar klik PVC?

Denkt u erover na om een klik PVC-vloer te nemen? Maar weet u dit nog niet helemaal zeker? Wij kunnen u helpen met uw keuze. We lichten een aantal voordelen en nadelen toe, zodat u na het lezen uw keuze kunt maken.

Klik PVC vloeren

Een klik PVC-vloer is gemaakt van PVC. PVC is een afkorting van ponychloride vinyl. PVC-vloeren zijn de laatste tijd erg populair en de populariteit blijft maar groeien. Dit komt omdat de vloeren gemakkelijk te onderhouden zijn en ze slijten nauwelijks. Klik PVC heeft de naam niet voor niets, de planken worden door middel van een kliksysteem aan elkaar geklikt. Daarnaast kan er gemakkelijk een geluiddempende tussenlaag onder de vloer gelegd worden, wat geluidsoverlast tegengaat.

Klik PVC leggen

Het leggen van klik PVC is door het handige kliksysteem gemakkelijk om zelf te doen. Het leggen van klik PVC kan vergeleken worden met het leggen van laminaat. Het uiterlijk van PVC-vloeren hebben veel weg van houten vloeren. Het kliksysteem is een uniclickverbinding, deze verbinding zorgt ervoor dat de planken goed en netjes aan elkaar aansluiten. Lijm is hierdoor niet nodig! Met dit handige systeem kan de vloer niet alleen gemakkelijk gelegd worden, maar het kan er ook weer gemakkelijk uitgehaald worden. Ideaal voor bij een verhuizing, de vloer neem je zo mee.

vloerleggen

De voordelen van klik PVC:

Klik PVC-vloeren hebben veel verschillende voordelen, zoals:  

  • Verplaatsbaar 
  • Gemakkelijk zelf te leggen 
  • Duurzaam 
  • Geluiddempend 
  • Onderhoudsvriendelijk 

Klik PVC-vloer kopen bij Vloeren Lifestyle Roden

Wilt u een klik PVC-vloer kopen? Bekijk dan eens ons assortiment, hier vindt u allerlei soorten klik PVC-vloeren. Wij voorzien u graag van professioneel advies bij het kiezen van de meest geschikte vloer. Zo kunt u bij ons terecht voor het laten leggen van vloeren, het opknappen en het laten verwijderen van uw oude vloer. Heeft u een mooie vloer op onze website gezien, maar wilt u de klik PVC-vloer even in het echt bekijken? Geen probleem! U bent van harte welkom in onze showroom met 1000 m2 aan vloeren in Roden.

Wilt u graag advies inwinnen over klik PVC? Neem contact met ons op voor advies bij het kiezen van een klik PVC-vlo

4 + 15 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene