Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Tapijt Hoogezand

Goedkoop en mooi tapijt kopen in omgeving Hoogezand?

Een tapijten vloeren kopen doe je bij Vloeren en Lifestyle. Met een grote showroom vol met mogelijkheden voor uw vloer weten we zeker u dat bij ons zal slagen. Tapijt heeft vele voordelen , zo heeft het een isolerende werking voor zowel geluid als wartme, straalt het luxe uit, is het betaalbaar en houdt het fijnstof vast. Wil je tapijt in Hoogezand? Kom dan naar Vloeren en Lifestyle voor een perfecte keus voor ieder budget.

Wit projecttapijt of zwart hoogpolig tapijt?

Voor welke kamer heeft u tapijt nodig? Voor welk gebruik? Elke kamer vraagt een eigen oplossing die wij voor u hebben. Of je nou op zoek bent naar projecttapijt, strak laagpolig tapijt voor de speelkamer van de kinderen of een hoogpolig tapijten vloer in uw woonkamer, eventueel kamerbreed. Schroom niet om de expertise van ons personeel in te schakelen, daar zijn ze voor en daar is nog nooit iemand slechter van geworden.

Een tapijten vloeren laten leggen in Hoogezand

Tapijt leggen is geen makkelijke klus, vaak wordt dit uitbesteed aan de professionals. Voor het leggen van bijvoorbeeld een kamerbreed tapijten vloeren komen wij met professioneel gereedschap langs in Hoogezand met als doel om uw vloer zo strak mogelijk te leggen. Met deze extra service geniet u jarenlang van uw vloer.

Vloeren Lifestyle Roden volgt de trends en weet u zoekt

Kom naar de showroom in Roden om te zien wat wij u kunnen bieden. Vanaf Hoogezand is het slechts 26 minuten rijden naar Vloeren Lifestyle.

1 + 7 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene