Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

PVC vloeren Marum

Voor PVC vloeren in Marum ga je naar dé vloerenspecialist van het Noorden. Met een showroom van ruim 1000 vierkante meter slaag je bij ons altijd! PVC vloeren in elk denkbare dessins, kleuren en patronen. Kom langs en kies de PVC vloer die bij je past!

Waarom een PVC vloer?

Een PVC vloer zier eruit als een houten vloer of, afhankelijk van het design, als tegelvloer. Maar toch is PVC van een kunststof vloerbedekking. Ze zijn ook van kwalitatief hoogwaardig materiaal, wat er voor zorgt dat ze jarenlang meegaan.

PVC vloeren zijn de laatste jaren erg populair in het Noorden. Dit merken we, omdat we veel vloeren leggen in het Noorden van Nederland. Maar waarom is een PVC vloer de laatste jaren zo populair geworden? Dit komt voornamelijk door de levensduur en de uitstraling. Daarbij heeft een PVC vloer nog vele voordelen:

  • Ze zijn sterk en slijtvast
  • PVC vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming
  • Te gebruiken in alle ruimtes, zoals badkamer en toilet
  • Zien eruit als een houten vloer, maar biedt betere bescherming
  • Is goed te betalen
  • Veel mogelijkheden in designs
  • Ziet er natuurlijk en mooi uit

Kom langs in de showroom

Het zien en voelen van een vloer is altijd de beste manier om er kennis mee te maken. Kom daarom langs in onze showroom van ruim 1000 vierkante meter. Vloeren Lifestyle Roden is nog geen 15 minuten rijden vanaf Marum.

3 + 7 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene