Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Tapijt Surhuisterveen

Tapijt voor uw huis in Surhuisterveen

Vloeren Lifestyle heeft vele soorten tapijt in het assortiment, kom een langs in onze showroom en laat u verassen door de vele soorten en maten tapijten in Surhuisterveen.

Tapijt in vele kleuren, dessins en structuren

De showroom van Vloeren Lifestyle biedt u een ruime keus en vele mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar hoogpolig tapijt of laagpolig tapijt, in de meeste gangbare kleuren tot de meeste uiteenlopende kleuren. Met het ruime assortiment zijn we er zeker van dat we iets hebben dat past in uw inrichting.

Hoogpolig of laagpolig tapijt in Surhuisterveen?

Bij VloerenLifestyle Roden is er ruim assortiment tapijten, u kunt kiezen tussen hoogpolig of laagpolig tapijt. De keuze van het tapijt hangt af van de ruimte waar het tapijt geplaatst wordt, het gebruik en natuurlijk u persoonlijke voorkeuren. Hoogpolig tapijten staan bekend om luxe en voelt warm aan. Een laagpolig tapijt is voor een wat strakker design.
Ook is de locatie van het tapijt een vereiste, voor een advies kunt u altijd met ons bellen of bij ons langskomen in onze ruime showroom

De voordelen van tapijt

Een tapijten vloeren heeft veel voordelen:

  • Zacht
  • Luxueuze uitstraling
  • Isolerende werking
  • Geluiddempend werking
  • Warm
  • Vele kleuren en mogelijkheden

Een tapijten vloer zorgt voor een lagere energierekening in Surhuisterveen

Tapijt heeft naast een geluiddempende werking ook een isolerende werking. De vloer verdient zo eigenlijk de investering zelf gedeeltelijk terug, omdat de thermostaat een stukje naar beneden gezet kan worden. De energierekening kan zo wel 4% – 5% lager uitvallen en in een strenge winter zelf oplopen tot een besparing van 10%.

8 + 2 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene