Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Floorlife Click PVC

De Click PVC vloeren van Floorlife is een unieke groothandel dat prachtige natuurgetrouwe dessins aanbiedt. Het verschil van de PVC vloeren met een echte houten vloer is nauwelijks van echt te onderscheiden.  

Verschil tussen regulier PVC en click PVC

De gangbare vloeren van Floorlife zijn de zogeheten ‘Dryback stroken’. Deze stroken zijn extra stevig omdat ze verlijmd worden met de egalisatie vloer. Dit resulteert zich in extra stevigheid. Bovendien zijn deze stroken ook verkrijgbaar in het zogeheten ‘Click-PVC’. De naam zegt eigenlijk al wat het betekent. De dryback stroken kunnen door middel van een clickverbinding eenvoudig met elkaar verbonden worden. Deze stroken worden vervolgens los op een ondervloer geplaatst en vervolgens als het ware ‘in elkaar geklikt’.

Voordelen van floorlife Click PVC

Een groot voordeel van de ‘click PVC’ is dat de Floorlife vloer ontzettend eenvoudig te leggen is. Door het eenvoudige click-systeem kun je de vloer eenvoudig weer uit elkaar halen. Begin in de hoeken met het losmaken hiervan en click op deze manier de rest van de stroken los van elkaar. De volledige PVC-stroken zijn eenvoudig te verhuizen en perfect om her te gebruiken.

Bestendig tegen krassen

Bovendien is de Floorlife Click-PVC vloer zeer bestand tegen extreme krassen. Door het gebruik van meerdere lagen resulteert dit zich in een beschermlaag bestendig tegen hakken, tafelpoten en andere meubels met zware drukpunten. Wel adviseren wij om kwalitatieve viltjes te gebruiken tegen verschuivingen. Mocht er zand onder jouw meubels komen en je hebt hier geen viltjes onder staan, kan dit nog steeds nare krassen opleveren.

Click PVC van Floorlife koop je bij Vloeren Lifestyle Roden

Wij van Vloeren Lifestyle Roden zijn erg enthousiast dat wij Click-PVC vloeren van Floorlife mogen toevoegen aan ons assortiment. Met deze toevoeging zijn wij een unieke Floorlife Dealer in Roden. Heeft u vragen over een Floorlife vloer en wilt u meer weten over het assortiment? Wij staan iedere werkdag voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen. Wilt u de vloeren in het echt bewonderen? Kom dan langs bij ons in de winkel. Wij staan klaar met een kop koffie en wij nemen gezamenlijk met u het assortiment door.  

2 + 1 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene