Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Een nieuwe houten vloer en lamelparket in Slagharen?

Zoekende naar de juiste vloer in Slagharen?

Kom dan naar de Vloeren Lifestyle Roden! Houten vloeren zijn praktisch en stijlvol en vormen gelijk de basis van een mooi interieur. U kunt variëren in de keuze van kleur, houtnerf en een mat of licht glanzend oppervlak. Zo is u vloer altijd uniek en past het gelijk bij de sfeer van uw huis. Want met een mooie vloer kunt u uw huis opfrissen, warmte geven maar ook groter laten lijken. Wij bezorgen ook in Slagharen.

Bestel online en laat de vloer bezorgen in Slagharen

De vloeren van Vloeren Lifestyle Roden kunnen ook besteld en bezorgd worden bij u thuis. Zo hoeft u het huis niet uit en kunt u vanuit uw thuisadres in Slagharen de vloer bestellen die u graag wilt. Wij komen deze vloer vervolgens bezorgen. Kunt u niet zelf leggen, geen probleem wij helpen u graag. Onze ervaren medewerkers leggen u vloer er zo voor u in. Neem contact met ons op over de voorwaarden.

Of kom langs in onze showroom

U kunt de auto gratis voor onze deur parkeren, wel zo makkelijk toch. Eenmaal binnen wordt u enthousiast onthaald door het ervaren personeel. Kijk rustig even rond of vraag naar de expertise van het personeel. Zij kunnen u alles over houten vloer vertellen en u krijgt de beste tips mee. De vloeren zijn voor u uitgestald zodat u direct kunt zien uit welk hout het gesneden is. U kunt ons vinden aan de Ceintuurbaan Noord 112-1 in Roden en dat is vanaf Slagharen slechts een 50 minuten rijden.

Laten leggen in Slagharen?

Geen probleem!

Een houten vloer leggen is niet iets dat iedereen kan of waar iedereen tijd voor heeft. Aangezien het een duurzame investering en u er zo lang mogelijk van wilt genieten, snappen wij dat u het liever laat leggen door professionals. De vakmensen van Vloeren Lifestyle Roden zorgen ervoor dat de vloer bij u wordt bezorgd en wordt gelegd.

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

U kunt telefonisch contact opnemen met: 050-5020085 of b.g.g. 06-13609119.
Of online uw vraag stellen.

14 + 6 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene