Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

PVC vloeren Zuidhorn

Een mooie pvc vloer in de buurt van Zuidhorn? Kom dan eens naar Vloeren Lifestyle Roden. Wij beschikken over een ruim assortiment aan pvc vloeren. Bij de vloeren specialist van het Noorden vind je een showroom van ruim 1.000 m².

Waarom een pvc vloer?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een pvc vloer te nemen. Omdat pvc vloeren duurzaam en sterk zijn en de uitstraling hebben van een echte houten vloer. Verder zijn pvc vloeren relatief goedkoop, makkelijk te onderhouden en geschikt voor vochtige ruimtes. Kortom een pvc vloer kent vele voordelen.

Laat je pvc vloer leggen

Een pvc vloer leggen vraagt om veel kennis en vakkundigheid. De ondergrond moet helemaal strak en egaal zijn, wanneer dit niet het geval is dan moet de ondergrond worden geëgaliseerd. Onze medewerkers hebben al veel ervaring met het leggen van pvc vloeren, ook in Zuidhorn. Laat uw vloer daarom leggen, dan bent u in ieder geval verzekerd van een mooie strakke pvc vloer. En u bespaart uzelf een hoop ergernissen.

Kom langs in onze showroom

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en vind de pvc vloer die bij je past. Wij hebben een ruim assortiment in verschillende kleuren, dessins, patronen en structuren. Vloeren Lifestyle Roden is 10 minuten rijden vanaf Zuidhorn, dus waar wacht je nog op?

3 + 10 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene