Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Tapijt Assen

Tapijt voor uw huis in Assen

Vloeren Lifestyle heeft wat u zoekt. Met een ruim assortiment met veel verschillende structuren, dessins en kleuren weten we zeker dat we hebben wat u zoekt. Voor elke inrichting, voor elke kamer, voor elk gebruik en in alle kleuren die u zich wenst. Ons assortiment tapijt kunt u bewonderen in onze showroom in Roden.

De voordelen van tapijt

Een tapijten vloeren heeft veel voordelen:

  • Zacht
  • Luxueuze uitstraling
  • Isolerende werking
  • Geluiddempend werking
  • Warm
  • Vele kleuren en mogelijkheden

Hoogpolig of laagpolig tapijt in Assen?

De keuze hangt vaak af van het gebruik, de ruimte waar het geplaatst wordt en de persoonlijke voorkeuren. Een hoogpolig tapijt straat luxe uit, en voelt zacht en warm aan. Een laagpolig tapijt is misschien weer iets praktischer in gebruik. Dus vraagt u zich waar het tapijt komt te liggen? In de slaapkamer? Woonkamer? In de speelruimte van uw kinderen? Voor advies over hoogpolig of laagpolige tapijt kunt u altijd bij ons langskomen in de showroom.

Een tapijten vloer zorgt voor een lagere energierekening in Assen

Tapijt heeft naast een geluiddempende werking ook een isolerende werking. De vloer verdient zo eigenlijk de investering zelf gedeeltelijk terug, omdat de thermostaat een stukje naar beneden gezet kan worden. De energierekening kan zo wel 4% – 5% lager uitvallen en in een strenge winter zelf oplopen tot een besparing van 10%.

Vloeren laten leggen in Assen

Een nadeel van een tapijt vloer is dan het vaak lastig is om zelf te leggen. Vooral kamerbreed tapijt leggen is een lastige klus. Wilt u dit liever uitbesteden? Wij komen met professionele gereedschap en vakkennis u vloer netjes en strak leggen, precies zoals u dat wilt.

9 + 5 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene