Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Vloerkleden ontworpen door Mart Visser

Karpetten met een luxe uitstraling

Nieuw bij vloerenlifestyle Roden is de karpetten collectie ontworpen door niemand minder dan Mart Visser. Mart is een courtier met grote naamsbekendheid. Wat kenmerkend is voor zijn manier van werken is zijn oog voor detail, wat ook terug is te zien in zijn collectie vloerkleden genaamd ‘Mart Visser Carpets’. De karpetten hebben een luxe uitstraling wat gelukkig niet ten koste gaat van de betaalbaarheid.

Mart Visser Carpets

Deze karpetten collectie is tot stand gekomen in zijn atelier Zuid-Frankrijk waar Mart Visser zijn creativiteit de vrije loop kon laten gaan. Dit resulteerde in een collectie karpetten met acht verschillende ontwerpen. Iets wat zeker benoemd mag worden is dat de vloerkleden handgemaakt zijn. De collectie is verkrijgbaar in meerdere kleuren, effen of met een leuk printje.

Vloerkleden

Vloerkleden met print

Vier van de zeven karpetten uit de collectie hebben een print met bijpassende naam, namelijk Berger, Brique, Cendre en Prosper.

Berger

De inspiratie voor deze vloer komt voort uit het zicht vanuit een vliegtuig. Het grafische lijnspel van gewaskleuren, vormen van rivieren en diepe kleuren van de oceaan is terug te zien in de vloer.

Brique

Onderscheidend voor Brique is het design wat lijkt op stenen gestapeld met een vervaagde verticale belijning.

Cendre

Tijdens het ontwerp van Cendre is Mart Visser aan de slag gegaan met een antiek boek. Deze heeft hij over een laag aangebracht verf geveegd waardoor dit voor een deel is vervaagd.

Prosper

Het design voor het Prosper vloerkleed is ontstaan door eindeloos een grove ondergrond te bewerken, waardoor een bijzonder kleurenspel ontstaat. Een mooie toevalstreffer dus.

Unikleurige vloerkleden

De overige drie vloerkleden bestaan elk uit één kleur en heten Crushed velvet, Velvet touch en Vernon. Deze karpetten zijn hoogpolig en komen in een standaardmaat, maar kunnen daarnaast ook op maat gemaakt worden. Verder is er keuze uit meer dan tien kleuren, van fel tot neutraal.

Kom langs bij de Mart Visser dealer van Noord-Nederland

Vloerenlifestyle Roden is dealer in Mart visser karpetten. Bent u nieuwsgierig geworden naar de collectie? Kom dan vooral eens langs in onze winkel om de vloeren in het echt te ervaren. Wanneer u vragen heeft beantwoordt een van onze specialisten deze graag. Zij geven u gratis en vrijblijvend advies, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Graag tot ziens bij Vloeren lifestyleRoden!

10 + 9 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene