Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Houten vloer kopen in Dokkum - laat het bezorgen

De mooiste houten vloeren laten bezorgen in Dokkum

ij de Houten Vloer Specialist bent u aan het juiste adres wanneer het gaat over houten vloeren. U kunt op onze website zoeken naar de perfecte houten vloer voor u, maar u kunt ook langs komen in onze showroom. Het brede assortiment aan houten vloeren kunt u vinden op onze assortiment pagina. Deze vloeren kunt u online bestellen en bij u thuis laten bezorgen in Dokkum. Kijkt u liever eerst in de showroom? Dat begrijpen wij wel. Daarom kunt u van woensdag tot en met zaterdag bij ons langskomen. Kijk voor de openingstijden op onze showroom pagina

Naast de houten vloeren die wij laten bezorgen in Dokkum, heeft Vloeren Lifestyle Roden meerdere producten en services voor u.

De kans dat uw houten vloer speciaal voor is zeer groot. U moet inmiddels iedere dag naar uw houten vloer kijken en daar overheen lopen. Uw vloer heeft een speciale behandeling nodig van olie en lijm. Om uw vloer te beschermen en mooi te maken en behouden, kunt u kiezen uit de verschillende soorten olie en lijm bij ons. Deze olie en lijm kunt online bestellen en bij u thuis laten bezorgen in Dokkum.

De Houten Vloer Specialist legt de vloer bij u thuis als u dat wilt

Wij begrijpen dat een houten vloer leggen niet één van uw leuke dag taken is. Deze vloer moet met gevoel worden gelegd en daar zit even tijd in. Toevallig vinden onze medewerkers een houten vloer leggen wel een leuke dag taak. Zij komen met veel plezier bij u langs om u te ontzorgen en om ervoor te zorgen dat uw houten vloer perfect wordt gelegd. Dit doen wij natuurlijk ook bij u in Dokkum. Voor meer informatie kunt u kijken op onze servicepagina.

7 + 11 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene