Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

Houten vloer kopen Eelde en laten bezorgen

Eenvoudig bestellen, laten bezorgen en laten leggen door Vloeren Lifestyle Roden

U bent op zoek naar een nieuwe houten vloer voor in Eelde? Vloeren Lifestyle zit in Roden, maar heeft een assortiment waarvoor u bereidt bent even te reizen. Slechts 20 minuten rijden naar de 1000m² showroom waar de vloeren voor u liggen uitgestald. U kunt uiteraard ook online uw houten vloeren bestellen en vervolgens door ons laten bezorgen in Eelde. Dan hoeft u hiervoor de deur niet uit.

Benieuwd naar ons assortiment houten vloeren?

Bestel uw eiken vloer eenvoudig online door te klikken op het assortiment en vervolgens een keus te maken uit de 50 verschillende houten vloeren die voor u geselecteerd zijn. U kunt hier de afwerkingen, breedte van de planken selecteren en of u het zelf wilt leggen of wilt laten leggen.

Klik op bovenstaande afbeelding voor de gehele collectie.

Laten leggen in Eelde?

Een houten vloer leggen is niet iets dat iedereen kan of waar iedereen tijd voor heeft. Aangezien het een duurzame investering en u er zo lang mogelijk van wilt genieten, snappen wij dat u het liever laat leggen door professionals. De vakmensen van Vloeren Lifestyle roden zorgen ervoor dat de vloer bij u wordt bezorgd en wordt gelegd.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

U kunt telefonisch contact opnemen met: 050-5020085 of b.g.g. 06-13609119. Of online uw vraag stellen.

8 + 5 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene