Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

PVC vloeren Leek

Op zoek naar een PVC vloer in Leek? Dan bent u hier aan het juiste adres. De vloerenspecialist van het Noorden beschikt namelijk over een ruim assortiment aan PVC vloeren. Bij ons slaag je altijd!

PVC vloeren worden steeds populairder in Leek en omgeving. Ze zijn namelijk duurzaam, hebben een hoge slijtageweerstand en zijn verkrijgbaar in veel verschillende dessins, kleuren en patronen. En een PVC vloer kan gelegd worden in zowel de woonkamer, slaapkamer als toilet en badkamer.

Wij leggen ook vloeren in Leek

Een PVC vloer leggen vereist veel vakmanschap. De ondervloer moet namelijk helemaal legaal zijn. Wij hebben de kennis en vakmanschap in huis om uw vloer te leggen in uw woning te Leek. Veel klanten zijn u al voor gegaan en hebben door ons de PVC vloer laten leggen. Bekijk hieronder de foto’s van onze laatste keer leggen in Leek.

PVC

PVC vloeren van de beste merken

Bij Vloeren Lifestyle Roden vind je alleen pvc vloeren van de beste kwaliteitsmerken. Merken zoals;

Gelasta

Gelasta PVC
Vloeren

Gelasta heeft veel verschillende soorten pvc. Het merk hecht veel waarde aan de prijs-kwaliteit verhouding. Met deze vloeren bent u dus verzekerd van kwalitatieve vloeren tegen de beste prijs!

mflor

mFLOR PVC
Vloeren

De mFLOR vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren of natuursteen. De eigen productiemethode in combinatie met goede dessins zorgen ervoor dat ze zo natuurlijk mogelijk zijn.

Moduleo

Moduleo PVC Vloeren

Echte kwaliteit PVC Vloeren vindt u in ons Moduleo assortiment. Het merk combineert natuurlijke producten met innovatie in de PVC vinyltechnologie. Altijd verzekerd van kwaliteit en schoonheid.

Vivafloors

Vivafloors PVC Vloeren

Prachtige collecties PVC vloeren van Vivafloors. Zeer breed assortiment beschikbaar. Uitgegroeid tot één van de grotere vloer merken in Nederland.

Beautifloor

Beautifloor PVC Vloeren

Mooie PVC Vloeren van Beautifloor. Ruim assortiment met diverse collecties. Beautifloor is een toonaangevende leverancier van PVC vloeren in Nederland.

Ambiant

Ambiant PVC Vloeren

Ambiant is een van de voorlopers in de trend van PVC vloeren. Al zo’n tien jaar maakt Ambiant, betaalbare PVC vloeren voor de Nederlandse markt.

Green-flor

Green-Flor PVC Vloeren

Green-flor PVC vloeren: een trendsettende vloer; niet te onderscheiden van echt houten vloeren. Unieke design PVC Vloeren, dat zijn de vloeren van Green-flor

Sense

Sense PVC
Vloeren

Betrouwbare vloeren van Nederlandse bodem. Reeds tien jaar maakt Sense, comfortabele PVC vloeren geschikt voor zowel thuis als op het werk

Kom langs in onze showroom

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom van ruim 1000 vierkante meter en laat je verrassen door ons aanbod. Wij zorgen dat de koffie klaar staat, zodat je onder het genot van een kopje koffie rustig kunt rondkijken. Ons personeel staat altijd voor je klaar voor al je vragen en overige zaken. Vloeren Lifestyle Roden is nog geen 10 minuten rijden van Leek.  

3 + 6 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene