Ruime winkel

  Advies op maat

  Enorm veel keus

PVC vloeren Assen

PVC vloeren in Assen haal je bij de vloeren specialist in het Noorden. PVC vloeren zijn een goede keuze voor iedere ruimte, het is mooi en goed schoon te houden. Voor een ruim aanbod aan pvc vloeren ga je naar Vloeren Lifestyle Roden. Bij ons vind je namelijk een showroom van ruim 1000 vierkante meter. Een ruime keuze aan PVC vloeren dus!

De voordelen van een pvc vloer

PVC kent vele voordelen. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje.

  • Stille vloer en warme voeten: Een mooie klassieke stenen vloer of prachtige houten planken ziet er natuurlijk prachtig uit in de woning. Met onze PVC vloeren heeft u dezelfde uitstraling, alleen zonder het gekraakt van houten planken en geen koude voeten op steen wat maar niet warm wil worden.
  • Weinig onderhoud: Een PVC vloer kent weinig onderhoud en de PVC vloeren van Vloeren Lifestyle Roden kunnen wel tegen een stootje. Of het nou voor een peuterspeelzaal, ziekenhuis, basisschool  of winkel is, de pvc vloeren kunnen de zwaarste belastingen weerstaan.
  • Erg hygiënisch: Bij een PVC vloer kunnen bacteriën en vuil zich niet in barsten verstoppen en omdat het een gladde oppervlak is kan je het gemakkelijk schoonvegen. 
  • Relatief goedkoop: Een houten vloer ziet er erg mooi uit, maar kost vaak ook wel wat. Met een PVC vloer neem je de uitstraling van een houten vloer in huis en dat voor een uitstekende prijs. 
  • Ruime keuze in uitstraling: Van keramiek tot leisteen en van eik tot dennenhout, alle pvc vloeren hebben een unieke met de hand bewerkte uitstraling. Kom langs in onze showroom en vind de unieke pvc vloer die bij je p
PVC

De PVC merken van VloerenLifestyle

In de buurt van Assen op zoek naar een vloerenwinkel met PVC vloeren van absolute topmerken? Wij hebben in onze showroom een zeer groot assortiment met topmerken en huismerken pvc, zo hebben we voor ieder budget een geschikt aanbod. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderstaande merken:

Gelasta

Gelasta PVC
Vloeren

Gelasta heeft veel verschillende soorten pvc. Het merk hecht veel waarde aan de prijs-kwaliteit verhouding. Met deze vloeren bent u dus verzekerd van kwalitatieve vloeren tegen de beste prijs!

mflor

mFLOR PVC
Vloeren

De mFLOR vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren of natuursteen. De eigen productiemethode in combinatie met goede dessins zorgen ervoor dat ze zo natuurlijk mogelijk zijn.

Moduleo

Moduleo PVC Vloeren

Echte kwaliteit PVC Vloeren vindt u in ons Moduleo assortiment. Het merk combineert natuurlijke producten met innovatie in de PVC vinyltechnologie. Altijd verzekerd van kwaliteit en schoonheid.

Vivafloors

Vivafloors PVC Vloeren

Prachtige collecties PVC vloeren van Vivafloors. Zeer breed assortiment beschikbaar. Uitgegroeid tot één van de grotere vloer merken in Nederland.

Beautifloor

Beautifloor PVC Vloeren

Mooie PVC Vloeren van Beautifloor. Ruim assortiment met diverse collecties. Beautifloor is een toonaangevende leverancier van PVC vloeren in Nederland.

Ambiant

Ambiant PVC Vloeren

Ambiant is een van de voorlopers in de trend van PVC vloeren. Al zo’n tien jaar maakt Ambiant, betaalbare PVC vloeren voor de Nederlandse markt.

Green-flor

Green-Flor PVC Vloeren

Green-flor PVC vloeren: een trendsettende vloer; niet te onderscheiden van echt houten vloeren. Unieke design PVC Vloeren, dat zijn de vloeren van Green-flor

Sense

Sense PVC
Vloeren

Betrouwbare vloeren van Nederlandse bodem. Reeds tien jaar maakt Sense, comfortabele PVC vloeren geschikt voor zowel thuis als op het werk

Kosten van PVC Vloeren in Groningen

Benieuwd naar de kosten van onze PVC Vloeren? Dat is lastig te zeggen, er zitten namelijk behoorlijke prijsverschillen in zowel merken als de collecties van een bepaald merk. In de samenstelling van ons assortiment hebben wij er dan ook rekening mee gehouden dat een PVC vloer voor ieder budget toegankelijk moet zijn.

De kosten inclusief leggen van PVC vloeren is natuurlijk ook anders dan de kosten van de PVC vloeren exclusief leggen. Bezoek onze showroom om de vloeren te bekijken en onze adviseurs te vragen naar een PVC Vloer die past binnen uw vastgestelde kostenplaatje.

PVC vloer laten leggen in Assen?

Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Vloeren Lifestyle Roden. Ons vakkundig personeel is extreem ervaren en kunnen als geen ander de PVC vloeren naadloos leggen. Ook in Assen komt VloerenLifestyle de vloer bij u thuis leggen. Wil je je vloer laten leggen door professionals? Vraag dan eens naar je mogelijkheden. 

Kom langs en geniet straks van een nieuwe vloer

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom, grote kans dat je straks geniet van een nieuwe PVC vloer. Vloeren Lifestyle Roden is ongeveer 30 minuten rijden van Assen. Heeft u vooraf vragen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

5 + 12 =

Wat onze klanten van Vloeren Lifestyle Roden vinden

"

"Eerlijk advies en leuk geholpen. De vloer bij hun gekocht. Wat een vakman met het plaatsen van de vloer. Zeer strak en netjes. Top." -Emke

"

"Mooie collectie. Super uitleg en er wordt meegedacht." -Herman

"

"Vriendelijk team en zeer nette levering montage en afwerking van onze nieuwe trap." -Rene